Eén verkeersdode bij ongeval

20/12/2020 14:57 – Van onze redactie

 
PARAMARIBO – John Persaud, 23 jaar, is vrijdag omgekomen na een eenzijdig verkeersongeval. Hij belandde met zijn auto in een trens langs de Padiweg te Jarikaba. Toen de politie arriveerde lag het voertuig ondersteboven en voor meer dan de helft in de diepte, terwijl een meisje in het water lag. Het ging om de dochter van de man. Het meisje en haar moeder, die nog in de auto was, zijn door omstanders gered.
De moeder wenste niet medisch te worden behandeld. Haar dochter werd wel met een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Voor Persaud kwam hulp te laat. Hij werd ook uit de goot gehaald, maar vertoonde geen teken van leven. Een poging tot reanimatie heeft geen vruchten afgeworpen.
Onderzoek wees uit dat de man met zijn vrouw en kind over de Padiweg reed in de richting van de rotonde van de Vijfde Rijweg. Bij het beschrijven van een rechtse bocht verloor Persaud de controle over het stuur, raakte van de weg, kwam tegen een EBS-mast aan, ging over de kop en belandde in een goot aan de andere kant van de weg.
Met een kraanwagen werd de auto uit de trens gehaald. Het voertuig, dat zwaar is beschadigd, is voor herkeuring in beslag genomen. Het lijk van Persaud is afgestaan aan de nabestaanden. 
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname