Echtgenoot brengt vriend, die relatie heeft met zijn echtgenote, kapverwondingen toe

Vikash C. (34) heeft dinsdag zijn vriend, die een buitenechtelijke relatie heeft met zijn vrouw, kapverwondingen toegebracht. De politie van het bureau de Nieuwe Grond heeft op dinsdag 13 juli Vikash C. aangehouden.
De politie trof op de locatie de vriend van Vikash aan, de 32-jarige Koemar D. Beide benen van Koemar waren met bloed besmeurd.
Onderzoek wees uit dat Vikash, die ongeveer dertien jaar gehuwd is met zijn vrouw Gaytrie J. (31), bij aankomst thuis hun vier minderjarige meisjes in de woonkamer aantrof. Zijn vrouw zag hij niet in hun slaapkamer en vond dat vreemd.
Vikash ging op onderzoek uit en toen bleek een andere slaapkamer op slot te zijn. Hij klopte op die deur en hoorde de stem van zijn vrouw Gaytrie. Hij vroeg haar de deur te openen, maar ze weigerde dat te doen. Vikash vertrouwde de zaak niet en trapte vervolgens de deur open. Bij die gelegenheid zag hij een man op wie hij goed bevriend was in zijn boxershort over het schuifraam wegspringen. Zijn vrouw, die op dat moment niet gekleed was, hield hem tegen om de man achterna te gaan.
Vikash greep vermoedelijk uit boosheid naar een scherp voorwerp dat in de keuken was en ging op zoek naar de man. Op het leegstaande perceel naast zijn woning, trof hij de man op zijn buik aan. Hij zwaaide met het scherpe voorwerp in de richting van Koemar, waarbij de man aan beide benen gewond raakte.
Het slachtoffer kleedde zich daarna aan met zijn kledingstukken die inmiddels door de vrouw naar het leegstaande perceel waren gegooid en hij begaf zich voor hulp naar de overburen. De buren, die vermoedde dat de met bloed besmeurde man een strafbaar feit had gepleegd, schakelden de politie in.
Bij aankomst van de politieambtenaren kwam het motief tot de kapverwondingen aan het licht en werd Vikash door de politie aangehouden. Het scherpe voorwerp werd aangetroffen en in beslag genomen. Het slachtoffer werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
Koemar werd ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen, maar is intussen ontslagen en voor verdere medische behandeling naar de chirurg verwezen.
De verdachte Vikash C. is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald