EBS blijft maar duperen met noodzakelijke werkzaamheden

GFC NIEUWS- Kritische inwoners van Paramaribo- Noord zeggen aan GFC dat ze geen begrip meer kunnen opbrengen voor de langdurige stroomonderbrekingen die volgens de EBS noodzakelijk zouden zijn om werkzaamheden aan het energienetwerk te kunnen uitvoeren.
Vandaag is een groot deel van het noorden van Paramaribo verstoken van elektrische energie, zoals het bedrijf vooraf heeft bekend gemaakt.
Gedupeerden vinden de frequentie en duur van de werkzaamheden belachelijk. Het vooraf melden dat er de langere tijd geen stroom zal zijn vanwege werkzaamheden, maakt  volgens hen het ongerief niet minder ondraaglijk.
“Het is alsof wij het dan maar moeten accepteren dat er de hele dag geen stroom is, want de EBS heeft dat vooraf gemeld. Alsof dat een vrijbrief geeft om de stroomtoevoer naar grote wijken zoveel keer per jaar langdurig uit te schakelen. Belachelijk!”
“Wij hebben totaal geen begrip voor deze zogenaamde noodzakelijke werkzaamheden. De EBS blijft ons maar duperen”, wordt op mopperende toon verteld.
Het bericht EBS blijft maar duperen met noodzakelijke werkzaamheden einde bericht ………… (GFC)

Lees verder

Bron: GFC Suriname