Duorijder dodelijk aangereden te Leiding 9A

De 33-jarige Jely Vantave, meer bekend als Jacky, is op 14 november door de pick-up bestuurder dodelijk aangereden aan de Commissaris Weythingweg. Het slachtoffer was duorijder op de bromfiets, die werd bestuurd door de 32-jarige Rony D. Volgens de afdeling Public Relations van de politie was Jacky vrijwel op slag dood.
De politie van het bureau Leiding 9A kreeg via het Command Center de melding van een aanrijding met dodelijke afloop. Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat zowel de bromfietser met duorijder als de pick-up bestuurder over de Commissaris Weythingweg reden richting de Leysweg.
De bromfietsbestuurder en zijn duorijder reden voor en werden op een gegeven moment van achteren aangereden door de pick-up bestuurder. Het gelukte Rony om van zijn bromfiets te springen, terwijl de bromfiets en de duorijder bekneld raakten onder het voertuig.
Rony werd per ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De arts stelde officieel de dood vast van Jacky, waarna het ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag is genomen.
De bromfiets, die aanzienlijk is beschadigd, en de pick-up zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van het verkeersunit Regio Midden met ondersteuning van de Forensische Opsporing.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald