Drugsverkoper aangehouden door politie Zanderij

De 35-jarige drugsverkoper N.S. is op 5 februari door de politie van Zanderij aangehouden. Het ressort Zanderij wordt al geruime tijd geteisterd door jongelui die drugs verhandelen. Naar aanleiding hiervan heeft de afdeling Narcoticabrigade twee maanden terug twee potentiële verdachten aangehouden. Op dit tweetal werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid drugs, verpakkingsmateriaal en jachtpatronen.
Ondanks de aanhouding van deze twee mannen werd er toch door jongelui drugs verhandeld. Tijdens de verhoogde surveillance van de politie van Zanderij werd op 5 februari op een bekende drugslocatie de verdachte manspersoon N.S. waargenomen. Hij stond op het punt drugs te verkopen, waarbij de politie hem direct in de boeien sloeg. Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen 67 ziplock zakjes met marihuana, een schaar, een fijn weger, SRD 130 en verpakkingsmateriaal.
De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. N.S. verklaarde tegenover de politie dat hij pas een week drugs verkocht. Hij was vanwege de lockdownsituatie genoodzaakt deze stap te nemen, omdat hij geen andere mogelijkheden had om zijn gezin te onderhouden.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is N.S. in verzekering gesteld.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald