Drie politieambtenaren voor seksuele misdrijven met tienermeisjes aangehouden

De politieambtenaren, G.B. (25) en A.B. (22), zijn woensdag aangehouden en in verzekering gesteld. Vandaag werd in deze zaak ook de politieambtenaar R.V. (42) aangehouden. Het drietal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan seksuele misdrijven gepleegd met twee tienermeisjes.
In deze zaak zijn ook de burgers R.B. (47), S.S. (23) en T.T. (20) woensdag door de afdeling Kapitale Delicten aangehouden en in verzekering gesteld.
Deze tienermeisjes van respectievelijk 13 en 14 jaar oud, waren als vermist opgegeven bij de politie. Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat de twee meisjes door de burger R.B. in huis waren genomen, waarna hij de meisjes tegen betaling, seks liet bedrijven met andere mannen. De ambtenaren van politie die in verzekering zijn gesteld behoren onder meer ook tot de klanten van R.B.
Het is verwachtbaar dat meerdere personen in deze zaak zullen worden aangehouden. De afdeling Kapitale Delicten en Trafficking in Person zijn belast met het onderzoek.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald