Donald Trump zegt dat de verkiezingen nog niet voorbij zijn, er is volgens hem gefraudeerd

GFC NIEUWS- De Amerikaanse president Donald Trump zegt zaterdag dat zijn advocatenteam maandag naar de rechter stapt. Het doel is  om de verkiezingsuitslag aan te vechten.
Het campagneteam zegt over bewijzen te beschikken dat er in verschillende staten op ernstige wijze is gefraudeerd met stembiljetten. Er zijn al verschillende beelden en geluiden opgedoken die donderdag in het programma Hannity op FOX News zijn uitgezonden. Daarop is duidelijk te zien dat er op verscheidene plekken wordt gesjoemeld.
Trump: “De verkiezingen zijn verre van voorbij, wij gaan de fraude aantonen bij de rechter.”
Vandaag hebben verschillende tv- zenders Joe Biden officieel tot winnaar van de verkiezing “uitgeroepen”.Trump en een groot deel van de Republikeinen accepteren dat niet en beschuldigen de zenders van voorbarigheid.
Veel critici zetten grote vraagtekens bij het uitzonderlijk hoog aantal stemmen dat op Biden zou zijn uitgebracht en gaan ervan uit dat de beschuldigingen van team Trump een kern van waarheid hebben.
Het bericht Donald Trump zegt dat de verkiezingen nog niet voorbij zijn, er is volgens hem gefraudeerd einde bericht ………… (GFC)

Lees verder

Bron: GFC Suriname