Dief betrapt op stelen roomboter

De 42-jarige Carlos L. alias Caatje heeft op 6 en 10 november een aantal pakken roomboter van het merk Marigold weggenomen uit een supermarkt aan de Martin Luther Kingweg. Op 10 november maakte de winkelier telefonisch contact met de politie van Domburg, nadat hij Carlos en zijn kompaan op heterdaad betrapte toen zij enkele pakken roomboter in hun broekzakken wegstopten.
De winkelier sloeg alarm, waardoor beide mannen heel snel de zaak verlieten. De kompaan van Carlos ging een andere richting op en bij de komst van de politie was hij nergens te bespeuren. Carlos stapte in een lijnbus om uit handen van de politie te blijven. Het is de politieambtenaren gelukt om de bus tot stoppen te dwingen, waarna zij overgingen tot de aanhouding van de 42-jarige dief.
Tijdens de aanhouding trof de politie enkele pakken boter in zijn broekzak aan. Carlos verklaarde tijdens de voorgeleiding dat hij de pakken boter heeft weggenomen, omdat hij zijn vriendin en een buurvrouw boter had beloofd. Er werd ook een geldbedrag van SRD 4.000 in beslag genomen bij de verdachte.
De 42-jarige man die een bekende is van de politie is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald