Diamanten huwelijk voor echtpaar Asmodikromo-Saikoen

Het echtpaar Asmodikromo-Saikoen heeft onlangs het feit mogen gedenken dat ze 60 jaar zijn gehuwd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Wanica Zuid-Oost. Het echtpaar woont in het ressort Lelydorp.
Echtgenoot Asmodikromo Barri is geboren in het district Suriname op 04 mei 1941. In zijn loopbaan  heeft hij zijn krachten gegeven aan het ministerie van Arbeid. Hij heeft daar gewerkt tot aan zijn pensionering. Echtgenote Saikoen Misinem is  geboren in het district Suriname op 30 april 1945. Zij had de zorg van het gezin op zich. In haar vrije tijd doet ze aan tuinieren.
Het huwelijk van het echtpaar, nu dus 60 jaar geleden, was gearrangeerd en werd voltrokken op 30 december 1960. Uit dit huwelijk zijn er 4 kinderen geboren, en wel 3 dochters en 1 zoon. Verder heeft het echtpaar ook nog 10 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.  Het echtpaar is lid van Rukon Muljo Islam moskee.
Het jubilerend echtpaar ontving bezoek van de Districtssecretaris dhr. Dompig Stephen die de Districtscommissaris dhr. Goelaman M.S. vertegenwoordigde. Aan hen werd overhandigd de gebruikelijke enveloppe, een bloemstuk en een ingelijste foto.
Khoesiaal P.

Dit delen:

Vind ik leuk:
Like Laden…

………… (DB Sur)

Lees verder

Bron: Dagblad Suriname