Danitsia Sahadewsing toont liefde voor tijgerprint in ‘Sweet Love’

11/04/2021 13:01 – Shanavon Arsomedjo

: FB Danitsia Sahadewsing  
PARAMARIBO – Danitsia Sahadewsing is geobsedeerd door tijgerprint. In haar nieuwe videoclip ‘Sweet Love’ is zij daarom in deze stof gehuld. Behalve haar kleding, waren haar ogen en nagels in haar favoriete print opgemaakt.
De styling is niet het enige dat opvalt in de video, ook het verhaal van ‘Sweet Love’ komt duidelijk naar voren. Sahadewsing bezingt dat ze alles bezit wat haar hartje begeert en dat zij een succesvolle vrouw is, omringd door vriendinnen. Toch ontbreekt er iets: een man waar ze de liefde mee kan delen, één naar wie ze na een lange werkdag thuis toe kan komen of een leuke tijd mee kan hebben. “Als vrouw kan je nog zo succesvol zijn en alles hebben, maar de liefde ontbreekt. Een vrouw verlangt wel eens naar een man die haar de warmte en liefde geeft en die voor haar klaarstaat”, aldus Sahadewsing in gesprek met de Ware Tijd.
‘Sweet Love’ is een WeDemBossMusic-productie. Sahadewsing heeft samen met producent Roberto Banel gewerkt aan de tekst en melodie. ‘G-Boss’ wilde al enige tijd met de artieste samenwerken. Toen hij het refrein schreef, hoorde hij haar stemkleur ook echt passen bij dit nummer. “Ik zag het al helemaal voor me. Hoe de song moest klinken en hoe de videoclip eruit moest zien. Ik was enthousiast”, vertelt Banel. Omdat hun eerste officiële samenwerking goed is verlopen, heeft het duo besloten om nog twee producties te doen.-.
Uw browser ondersteunt helaas geen iFrames
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname