Covid-besmetting: BvB Lelydorp vandaag gesloten

Een ambtenaar van het Bureau voor Burgerzaken (BvB) te Lelydorp is positief getest op Covid-19. De BvB is vandaag gesloten voor het publiek. Maandag wordt het kantoor weer opengesteld.

Het personeel werd uit voorzorg in twee groepen ingedeeld. Een medewerker van groep 1 is besmet. De directeur van het Centraal Bureau voor Burgerzaken, Anastatia Kanapé-Pokie, laat via Binnenlandse Zaken optekenen dat groep 2 gaat werken, terwijl de ambtenaren in groep 1 in quarantaine zijn.

Vandaag wordt het bureau ontsmet. Voor extreme dringende gevallen kunnen burgers zich begeven aan het BvB Pad van Wanica aan Indira Gandhiweg.

Het CBB is genoodzaakt om de dienstverlening en openingstijden te beperken naar aanleiding van de Covid-19 situatie. De openingstijden zijn van 07.00 tot en met 13.00 uur uitsluitend voor:
1. Aangifte van geboorte en overlijden2. Aangifte van echtscheidingOok in verband met de komende feestdagen gelden aangepaste openingstijden:0p 24, 28, 29 en 30 december is CBB open van 07:00-11:00 uur en op oud jaar tot 10.00 uur.Voor bijzonderheden kunnen burgers in contact treden met:- De afdeling Voorlichting van het CBB op het telefoonnummer 494111- Secretariaat directeur CBB op het telefoonnummer 490340 ………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com