Covid-19: Medewerkers Melkcentrale en EBS besmet

De Melkcentrale en Energie Bedrijven Suriname (EBS) delen mee dat medewerkers geïnfecteerd zijn met het Coronavirus. Het gaat om medewerkers van de afdeling marketing & sales bij Melkcentrale Paramaribo. Bij de EBS zijn personeelsleden van de afdelingen die te maken hebben met onder andere de assistentie bij storingen positief getest. De gezondheidsprotocollen bij beide bedrijven zijn gelijk in werking gesteld. 

Om de continuïteit van de bedrijfsprocessen te garanderen en zeker te zijn van de veiligheid van alle medewerkers en consumenten worden de reeds gehanteerde Covid-19 maatregelen waar nodig worden aangescherpt, zegt de Melkcentrale. Er wordt alles in het werk gesteld om de samenleving te blijven voorzien van de essentiële producten. Met  uitzondering van  de verkoopwinkel aan de Van Idsingastraat is het bedrijf maandag normaal open. 

Bij de EBS zijn delen van de organisatie geïsoleerd en een andere deel van medewerkers van deze afdelingen uit voorzorg in thuisquarantaine geplaatst. De EBS blijft de diensten voor de energievoorziening voortzetten, weliswaar met technici van andere divisies en vraagt begrip voor eventuele langere responstijden bij storingen, spanningsklachten, nieuwe aansluitingen. 
………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com