Coutinho neemt voorzittershamer Bankiersvereniging over van Frangie

Steven Coutinho is vanaf gisteren de nieuwe voorzitter van de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV). Hij heeft overgenomen van Eblein Frangie. Het nieuwe bestuur is op de laatstgehouden algemene ledenvergadering bij acclamatie gekozen. Naast Coutinho bestaat het bestuur verder uit Keith Johnson (vicevoorzitter), Percy Clenem (secretaris) en Rafiek Sheoradjpanday (treasurer), meldt de SBV in een persbericht.
De leden hebben de uittredende voorzitter op de vergadering bedankt voor de manierwaarop hij leiding heeft gegeven aan de vereniging. Het nieuwe bestuur is Frangie ook erkentelijk voor zijn bijdrage.
In de komende weken zal het bestuur kijken naar de voortzetting en aanvulling van het beleid, dat de voorgaande jaren is uitgezet. “Belangrijk is dat we midden in de samenleving staan. Dat wij de samenleving kunnen informeren en als sector samenwerkingen onderling kunnen blijven garanderen, altijd ten voordele van de klant. Tegelijkertijd staan we er om de integriteit en veiligheid van de sector te garanderen”, aldus Coutinho.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald