Chemelda Dielingen succesvolle toevoeging Music Steroidz

“Ze is een succesvolle toevoeging aan ons team en we kijken uit naar een mooie samenwerking met Chemelda Dielingen!”, vertelt Noja Manstra label manager van Music Steroidz aan de Ware Tijd.

door Steven seedo

De eerste EP ‘Mixed Personalities’ (gemengde persoonlijkheden) van Dielingen onder het contract met Music Steroidz werd vrijdag met een party bij Ramada Rooftop gelanceerd. De EP bevat 7 songs. “Singles sowieso! Het is mijn plan om een deluxe version uit te brengen. Maar we zien hoe het aanslaat en natuurlijk speel ik in op wat mijn fans willen”, zegt de zangeres over wat de fans nog kunnen verwachten na de release.

Over het inhoudelijk van het contract en de plannen van Music Steroidz met de aanwinst, wil de label manager niet veel kwijt. “Helaas is dit confidentieel. Uiteraard kunnen wij niet alles vrijgeven, omdat we graag de fans van Dielingen verrassen”, voegt ze toe. Wel gaf ze tussen de neus en lippen door dat er een concert gepland staat.

Dielingen ziet andere artiesten niet als concurrent, maar zichzelfDielingen ziet andere artiesten niet als concurrent, maar zichzelf. Dit is te merken in haar ambitie en werkwijze. Haar vurige droom is om internationaal door te breken. Ze laat zich inspireren door haar dagelijkse situaties en gebeurtenissen. De studio is volgens de label manager haar uitweg uit de realiteit, wat ook terug te horen is in de tracks die al zijn uitgebracht.

De veelzijdige zangeres is echt een familiemens, zegt Manstra. Haar muziek is dan ook nauw verbonden met haar familiegevoel. Dielingen maakte haar doorbraak met Medley 1.0 van haar favoriete songs van Kenny B (Bosi Mi), Jayh (Volgende Stap), Jonna Fraser (Niks Nieuws) en Badderman (Te dede). De video heeft nu al meer dan 5,7 miljoen streams.