Broer mishandelt zus

De 31-jarige Wikash R. is vrijdag voor zake mishandeling van zijn zus door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Het niet nakomen van de bijdrage voor de vaste lasten heeft geleid tot de mishandeling van de zus.
De zus deed van deze mishandeling op donderdag 15 juli aangifte bij de politie. Naar zeggen van de aangeefster wonen zij en haar broer Wikash in afzonderlijke woningen die op hetzelfde perceel staan. Daarbij zijn er onderlinge afspraken gemaakt voor wat betreft de bijdrage die elkeen maandelijks moet doen om de vaste lasten te kunnen betalen.
Wikash verzuimt steeds weer om zijn bijdrage te doen, waardoor broer en zus vaker woordenwisselingen hierover kregen. De broer, die wat alcohol had genuttigd, werd boos toen zijn zus hem hierover op 15 juli weer aansprak. Hij ging dusdanig tekeer, mishandelde zijn zus en bedreigde haar te zullen doden. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.
De driftige broer werd overgebracht naar het politiebureau en voorgeleid bij de hulpofficier van Justitie. Na afstemming met het Opbaar Ministerie is Wikash door de politie achter slot en grendel geplaatst.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald