Boze reacties op vertrek Ramadhin naar Miami; “Hij laat ons in lockdown en sluipt weg”

“Hij laat ons in lockdown en sluipt weg”, is een van de boze reacties op het vertrek van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid naar Miami. Minister Ramadhin is vanwege privéredenen met zijn gezin naar Miami afgereisd. Ook minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking is uitlandig. Hij bevindt zich in Guyana om via Miami naar Washington, D.C. af te reizen.
Ramadhin zal tot en met 20 april voor privéverplichtingen in het buitenland zijn, wordt vermeld in een persbericht. De minister is na overleg met president Chan Santokhi, in deze periode voor privéplichtplegingen rakende zijn professie, in het buitenland. De waarneming zal gedurende deze periode in handen liggen van de minister van Defensie, Krishna Mathoera.
Ondanks minister Ramadhin heeft laten weten dat hij niet op staatskosten afreist, wordt er fel kritiek geleverd op zijn vertrek naar het buitenland. Diverse personen hebben zich uitgelaten hierover op sociale media.
Ze zijn van oordeel dat de minister verscherpte maatregelen heeft aangekondigd waaraan eenieder onderworpen is, terwijl zij als beleidsmakers zelf op reis gaan waar ze vrij zijn in hun beweging.
“Maar dan hoe moeten de kleine ondernemers overleven? Als salons, gyms en anderen niet open mogen en alle sportactiviteiten verboden zijn, hoe moeten deze mensen hun kinderen verzorgen en eten op tafel zetten?”, vragen personen aan de regering.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald