Boze Ilsida Toemere klaagt Nederlandse site aan

08/11/2020 14:01 – Van onze redactie

Eén van de ’s van Ilsida Toemere die was geplaatst op de website die virtuele seksdiensten aanbiedt. : collectie Ilsida Toemere  
PARAMARIBO – De Surinaamse atlete Ilsida Toemere is erg boos op de Nederlandse site Thuis.nl. De site die virtueel seksdiensten aanbiedt, heeft enkele ’s, die zij eerder op haar Facebookpagina had geplaatst, gebruikt. De atlete die momenteel in Nederland vertoeft, zegt dat zij de site en de mensen die hierbij betrokken zijn, zal aanklagen bij de politie. “Het is vreselijk, onmenselijk. Ik heb er gewoon geen woorden voor”, zegt een boze Toemere. “Het vreselijke is dat mijn imago hierdoor wordt geschaad.”
Volgens de atlete tipte een goede vriend haar eerder deze week dat haar ’s door derden werd gebruikt. Zij ging op onderzoek uit en het bleek dat ‘s, die eerder door haar op Facebook gepost waren, gebruikt worden op een site waar, virtueel seksdiensten worden aangeboden. “Ik heb begrip voor elke vorm van werk en mij maakt het niet uit hoe mensen aan hun geld komen, maar ik hekel het misbruiken van mijn ’s enorm. Meer nog, omdat dit soort werk helemaal niet in mijn straatje past”, zegt zij tegen de Ware Tijd.
Toemere vindt het vreselijk dat zij dit moet meemaken. “Ik ben bewust van mijn waarde als vrouw en zal deze altijd hooghouden.” De atlete is blij dat het account met haar ’s is verwijderd. “Daar ben ik blij om, maar de bittere nasmaak van deze case zal mij voor altijd bijblijven. Ik doe een beroep op iedereen, die andermans ’s gebruikt oftewel misbruikt voor welk doel dan ook, om dit achterwege te laten.”
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname