Binda: Veel mensen storen zich niet aan Covid-regels

Assembleelid Sham Binda (VHP) stoort zich enorm aan dat grote groepen van mensen zich niet houden aan de Covid-maatregelen. Ook op de eerste kerstdag hingen veel mensen, zonder de regels in acht te slaan, bij diverse locaties en winkels rond. “Er zal een hardere aanpak moeten komen zonder aanzien des persoons aangezien de top zich ook schuldig maakt aan handelingen die zeker in deze hoog besmettelijke tijd niet acceptabel zijn,” zegt Binda in gesprek met Starnieuws.

Een groot deel van de burgers houdt zich zichtbaar niet schijnt aan de regels die door de regering bekendgemaakt zijn. Regels zijn belangrijk om de orde en veiligheid te waarborgen, maar als er niet voldoende controle er is voor de naleving, is het met de kraan open dweilen. Er zijn nog steeds hanggroepen op straat en voor de winkels met alle gevolgen voor een explosieve groei van positieve besmettingen van het Covid 19 virus,” zegt Binda.

Deze 2e golf zal ontsporen waarbij een lange total lockdown niet ondenkbaar is. “In elk geval zullen de besmetting cijfers voorlopig niet afnemen en de jaarafsluiting zal voor eenieder sober zijn. Dit hebben we te danken aan het barbaars gedrag van onze medeburgers,” meent de volksvertegenwoordiger.
………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com