Bewoners Flora geschokt door aanrijding met dodelijke afloop

Bewoners en omstanders van Flora zijn geschokt door de aanrijding die vanmiddag heeft plaatsgevonden in de buurt met dodelijke afloop. Een bestuurder die vanuit de Oewanastraat reed heeft geen voorrang verleend aan de motorfietser die op Licaniastraat reed richting de Marowijnestraat. De aanrijding vond tegen half zes ’s middags plaats.
Buurtbewoners vertellen in gesprek met Suriname Herald, dat zij de slag hoorden en ondanks de regen naar buiten renden om te komen kijken wat er aan de hand was. Toen zagen zij dat een voertuig een motorfietser heeft doodgereden. “Die auto heeft hem ernstig aangereden, hij was op slag dood.”
Een collega van de overleden militair, die ook toevallig achter hem reed, vertelt dat hij het gebeuren zag. “Ik heb gezien dat de autobestuurder geen voorrang heeft verleend aan hem en hem aanreed. Hij kwam met een vrij hoge snelheid uit de zijweg en heeft hem direct geschept. “Het heeft me getroffen, omdat we buren zijn en ook collega’s,” vertelt Winter.
Eerder vandaag is ook een automobilist overleden bij een aanrijding te Catharina Sophia in het district Saramacca. De man had volgens informatie mensen afgezet bij een begrafenis. Hij stond voor zijn bus toen een personenauto tegen de bus knalde. De personenauto was van achteren door een vrachtwagen aangereden en kwam door de slag tegen de bus aan.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald