BEP zegt sorry voor fout in verkeer begaan door DNA-lid

De politieke organisatie BEP verontschuldigt zich tegenover de samenleving voor het feit dat Assembleelid Remi Kanape onder invloed deelgenomen had aan het verkeer. Hij heeft de controle over het stuur verloren en reed een stilstaand voertuig van achteren aan.Verklaring BEP:
“Het is een deel van onze verantwoordelijkheid om als vertegenwoordiger van De Nationale Assemblee ook een voorbeeld te zijn voor de burger. Eerlijkheid dwingt ons te erkennen dat, dat niet altijd gemakkelijk is. Met deze verklaring wensen wij onze hartgrondige spijt te betuigen aan onze achterban, De Nationale Assemblee en de totale gemeenschap voor de fout die is begaan op  op zaterdag 19 december jongstleden.

Op genoemde datum heeft ons lid de heer Kanape deelgenomen aan het verkeer, onder invloed van alcohol. Onderweg naar huis heeft hij de controle over het stuur verloren met als gevolg dat een stilstaand voertuig van achteren is  aangereden.

Met deze verklaring bieden wij onze excuses aan de politie voor het berispelijk gedrag tegenover de agenten in de rechtmatige uitoefening van hun werk. Wij hebben spijt van deze onverantwoordelijke handeling en bieden wij publiekelijk onze excuses aan, zowel  de eigenares van de auto die is aangereden als ook aan de gemeenschap. Wij ondersteunen nog altijd de inspanningen van de autoriteiten ter verhoging van de verkeersveiligheid en zal waar nodig onze bijdrage leveren.”
………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com