BEP betuigt spijt om fout dronken parlementariër

In een verklaring biedt de partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) haar verontschuldigingen aan voor de fout begaan door assembleelid Remy Kanape, die onder invloed van alcohol achter het stuur heeft plaatsgenomen en een aanrijding heeft veroorzaakt. “Het is een deel van onze verantwoordelijkheid om als vertegenwoordiger van De Nationale Assemblee (DNA) ook een voorbeeld te zijn voor de burger,” schrijft de BEP.
Eerlijkheid dwingt ons te erkennen dat, dat niet altijd gemakkelijk is. De partij betuigt met deze verklaring spijt aan haar achterban, DNA en de totale gemeenschap voor de fout die de volksvertegenwoordiger heeft begaan op 19 december. Hij was onderweg naar huis en heeft de controle over het stuur verloren met als gevolg dat een stilstaand voertuig van achteren is aangereden.
“Met deze verklaring bieden wij onze excuses aan, aan de politie voor het berispelijk gedrag tegenover de agenten in de rechtmatige uitoefening van hun werk. Wij hebben spijt van deze onverantwoordelijke handeling en bieden publiekelijk onze excuses aan, zowel aan de eigenares van de auto die is aangereden alsook aan de gemeenschap.”
De BEP zegt nog altijd de inspanningen van de autoriteiten ter verhoging van de verkeersveiligheid te ondersteunen en zal waar nodig haar bijdrage leveren.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald