Benoeming Khargi als ambassadeur van Suriname in Nederland

Er is op dit moment een hele discussie gaande over een eventuele benoeming van de heer Rajendre Khargi als ambassadeur in Nederland. De een is het ermee eens en anderen niet. Op zich is daar niks mis mee. Maar persoonlijke aanvallen zijn op zijn zachtst gezegd misselijkmakend. Een zeer onterechte non-discussie.
Wij van Hart voor Suriname en velen van de diasporagemeenschap zijn heel blij met deze voorgenomen benoeming van de heer Khargi als ambassadeur van Suriname in Nederland.
Gezien zijn betrokkenheid met de diasporagemeenschap in verband met de VHP-meetings in Nederland en zijn carrière als journalist bij de NOS en het radioprogramma ‘Zorg en Hoop’, begrijpt hij hoe de diasporagemeenschap tegemoet te komen om hun bijdrage voor Suriname meer gestalte te geven.
Al jaren is hij de speech schrijver van de president van de Republiek Suriname zijne excellentie Chan Santokhi en zal hij de juiste persoon zijn om het diaspora-instituut de juiste richting te geven om de investeerders goed te kunnen faciliteren, waarbij de samenwerking met het ministerie van Buitenlandse zaken, International Business en Internationale samenwerking in Suriname heel belangrijk zal zijn.
Wij moeten als diaspora-gemeenschap als een man achter het besluit van de president staan.
Welkom heer Khargi!Alleen sterk, samen sterker toch?Van hieruit alvast de felicitaties en heel veel succes met uw nieuwe uitdaging voor Suriname!
Namens het bestuur van Hart voor Suriname,Jay PahladsinghVoorzitter

Disclaimer

Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.

Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald