Bejaarde voetganger dodelijk aangereden; autobestuurder doorgereden

De 78-jarige voetganger Natha Rajrajia is zaterdagavond dodelijk aangereden door een personenauto aan de Ramanand Soechietweg in het district Nickerie. De autobestuurder reed na de aanrijding door en is vooralsnog voortvluchtig.
De politie van Paradise, die via het Command Center de melding kreeg van een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto aan de Ramnath Soechietweg, deed de locatie aan. Onderzoek wees uit dat het verkeersslachtoffer op weg naar huis was. De voetganger liep over de Ramnath Soechietweg bekeken vanuit de oostelijke rijrichting naar de westelijke richting. Op een bepaald moment werd de bejaarde voetganger door een auto van achter geschept met voor de vrouw het noodlottig gevolg.
Volgens verklaring van ooggetuigen gaat het om een zwart gelakt voertuig van het station model.
Het ontzielde lichaam van Natha Rajrajia is in opdracht van het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, ter obductie in beslag genomen.
De politie doet een dringend beroep op de samenleving om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van deze verkeerscrimineel door te spelen aan de politie van het bureau Paradise, het Command Center via 115 en/of de gratis tiplijn 179.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald