Autobestuurder veroorzaakt aanrijding en overlijdt in ziekenhuis

De 60-jarige autobestuurder Arunkumar Munshi, die op 12 mei een aanrijding veroorzaakte, is op 1 juni in het ziekenhuis overleden. Het verkeersongeluk vond plaats aan de Tout Lui Fautkanaalweg, waar de automobilist tegen een DAF truck aankwam.
De politie van het bureau Livorno deed na de melding van de aanrijding met zware persoonlijke ongelukken de plek aan voor onderzoek. Ter plaatse werd Arunkumar met zware lichamelijke letsels aangetroffen. De truckbestuurder kwam met de schrik vrij. Met de ambulance werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
Dezelfde nacht nog raakte Arunkumar in coma. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen. Onderzoek wees uit dat Arunkumar over voornoemde weg reed. Op een bepaald moment verliet hij door tot nog toe onbekende reden zijn rijhelft en kwam op die van zijn tegenligger terecht met als gevolg de aanrijding. De personenauto sloeg daarbij over de kop.
De materiƫle schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. Beide bestuurders bleken in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. Het ontzielde lichaam van Arunkumar is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald