Amokmaker aangehouden in pension

De verdachte R.D. is op 23 maart door de politie van het bureau Munder op het terrein van een pension binnen het werkressort opgespoord en aangehouden. Zijn vriendin deed aangifte tegen hem op het politiebureau vanwege het feit, dat hij haar had bedreigd en mobiele telefoon had vernield.
De aangeefster hield de politie voor dat zij en haar vriend ruzie kregen en vervolgens naar het pension gingen om zaken uit te praten. Tijdens het beslechten van de ruzie werd hij vermoedelijk boos en sloeg daarbij haar telefoon stuk.
Op een bepaald moment hoorden de mensen van het pension de vrouw gillen en schakelden direct de politie in. Bij aankomst van de wetsdienaren op de plek werden de amokmaker en zijn vriendin aangetroffen, waarna het koppel werd overgebracht naar het politiebureau.
De verdachte R.D. heeft inmiddels zijn vriendin voor de telefoon vergoed, maar aangezien zij de vorige week aangifte van bedreiging tegen hem deed op het politiebureau Geyersvlijt en op 23 maart opnieuw, werd hij op grond hiervan na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald