“Alakondre” signature cocktail, exclusief aan boord van SLM

Wie binnenkort business class reist wordt verwelkomd met “Alakondre”, de exclusievesignature cocktail van Surinam Airways, de SLM. “Met de introductie van deze primeur in onze service, zetten wij in op een bijzondere reisbeleving aan boord van Surinam Airways als onderdeel van de her-definiering van ons business class concept”, aldus de luchtvaartmaatschappij.
“In ons streven om zowel Suriname als het Surinaams ondernemerschap verder uit te dragen,zijn wij hiervoor een samenwerking aangegaan met Jermain Elsenhout, een kenner in zijn vaken de persoon die het receptuur en tevens de naam “Alakondre” heeft bedacht. De naam“Alakondre” is ontstaan met de achterliggende gedachte dat Surinam Airways reizigers vanverschillende landen en culturen bijeenbrengt. Met deze bijzondere samenwerking steunenwij ook jonge Surinaamse ondernemers.”
“Jermain Elsenhout, meer bekend als Djoma bij vrienden en kennissen en bij het breder publiekals Cocktail baas, heeft 17 jaren ervaring met cocktail Bartending en heeft in 2013de kampioenstitel “Taste of the Amazone” cocktail competitie weten binnen te halen.”
De Cocktail baas vertelt het volgende over het ontstaan van zijn onderneming:“Cocktail baas” is ontstaan in 2020 aan het begin van de Covid-19 pandemie. Het wasnamelijk zo, dat mensen niet naar bars of terrasjes mochten gaan. Dus ben ik op het ideegekomen om de bar naar hun te brengen door cocktails in flessen te maken. De naam“Cocktail Baas” is all in the name. Ik ben gewoon de baas in mijn vak!”