Al 17 Covid-doden dit jaar

Dit jaar zijn er al 17 Covid-doden genoteerd. De teller van het Covid-dashboard van Volksgezondheid stond gisteren op 133. Nu valt af te lezen dat Suriname 138 doden telt. Starnieuws verneemt niet lang geleden nog een persoon is overleden in ’s Lands Hospitaal. Het gaat dus om 139 doden. Gisteren zijn drie personen overleden in ’s Lands Hospitaal. Verder is een persoon in Coronie thuis overleden. Uit de swab blijkt dat Covid-19 de doodsoorzaak is. In Academisch Ziekenhuis Paramaribo zijn afgelopen etmaal twee levens te betreuren.

Uit 200 testen die gedaan zijn, blijken 56 positief te zijn, terwijl 146 negatief zijn. 45 personen zijn genezen verklaard. Er zijn nu 625 actieve gevallen. 81 zieken zijn opgenomen in ziekenhuizen. Op de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo worden 10 patiënten behandeld.

In isolatie zijn 299 personen die positief zijn. Een deel is opgenomen in het Regionaal Ziekenhuis Wanica in twee tenten. Verder zijn er ook geïnfecteerden met geen of minimale verschijnselen ondergebracht in Residence Inn (in het hotel en een tent). Een aantal mensen is thuis in isolatie.
………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com