Aangereden fietser overlijdt in ziekenhuis

De 65-jarige fietser Humphrey Tjoen, die op 6 november door een bromfietser aan de Henk Arronstraat is aangereden, is in het ziekenhuis overleden. Op die dag kreeg de politie van het bureau Centrum de melding van een aanrijding tussen een fietser en bromfietser. De wetsdienaren troffen op de locatie de fietser op het wegdek aan, die niet aanspreekbaar was.
In kritieke toestand werd de bejaarde fietser met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is kort na aankomst in de ziekeninrichting overleden.
Volgens verklaring van de 18-jarige bromfietser Gianny P. reden beide rijtuigen over de Henk Arronstraat. Zij kwamen vanuit de Johan Adolf Pengelstraat en reden richting het Onafhankelijkheidsplein. De fietser die uiterst rechts reed, week ter hoogte van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij uit naar links en werd aangereden door de bromfietser die op dat moment uiterst links kwam aangereden.
Het ontzielde lichaam van Humphrey is na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) voor obductie in beslag genomen. De bromfietser Gianny zal worden voorgeleid bij de hulpofficier van Justitie, waarna het dossier voor verdere afhandeling zal worden opgestuurd naar het OM.
Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald