Santokhi bezoekt barbecue- en burgerrestaurant Bigi Boy in Miami

Tijdens zijn doorreis naar Colombia voor de COP16 bracht president Chan Santokhi zaterdag een speciaal bezoek aan Double B BBQ in Miami. Double B BBQ is een bekende eetgelegenheid opgericht door de Surinaamse UFC-vechter en ondernemer Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik.
President Santokhi sprak zijn bewondering uit voor Bigi Boy, die naast zijn indrukwekkende carrière in de vechtsport ook de stap heeft gezet naar het ondernemerschap. “Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen,” aldus Santokhi, “waarbij Bigi Boy zijn Surinaamse roots eer aandoet door met zijn bedrijf een nieuwe weg in te slaan.”
Foto: Kabinet van de PresidentTijdens het bezoek genoot de president in een ontspannen sfeer van de barbecue en burgers die Double B BBQ serveert. “Ik ben ervan overtuigd dat het voorbeeld van Bigi Boy als inspiratie kan dienen voor Surinaamse ondernemers, zowel in Suriname als in het buitenland,” vervolgde Santokhi. “Ondernemerschap is een belangrijke sleutel voor ontwikkeling.”
De president benadrukte dat zijn regering zich zal blijven inzetten om de voorwaarden voor ondernemerschap te verbeteren. “Samen gaan wij door op het pad van duurzame ontwikkeling,” concludeerde hij.