President bezoekt BBQ-stand Bigi Boy in Miami

PARAMARIBO — Op de doorreis naar Colombia voor de COP16 bracht president Chandrikapersad Santokhi zaterdag een bezoek aan ‘Double B BBQ’ in Miami, Amerika. Double B BBQ is een bekende eetgelegenheid van de Surinaamse UFC-vechter en ondernemer, Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik.
Het staatshoofd gaf aan zeer trots te zijn op Jairzinho, Bigi Boy, die naast zijn indrukwekkende carrière in de vechtsport ook de stap heeft gezet naar ondernemerschap. “Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen, waarbij Bigi Boy zijn Surinaamse roots eer aandoet door met zijn bedrijf een nieuwe weg in te slaan”, sprak de president.

“Samen gaan wij door op het pad van duurzame ontwikkeling”

In een gezellige sfeer kon hij zelfs ook genieten van de heerlijke barbecue en burgers die Double B BBQ aanbiedt. “Ik ben ervan overtuigd dat het voorbeeld van Bigi Boy als inspiratie kan dienen voor Surinaamse ondernemers thuis en in het buitenland”, vervolgde het staatshoofd, “ Ondernemerschap is een belangrijke sleutel voor ontwikkeling.”
De president benadrukte dat de regering hiervoor de nodige voorwaarden zal blijven scheppen. “Samen gaan wij door op het pad van duurzame ontwikkeling”, aldus president Santokhi.