6 verdachten, onder wie 3 politieambtenaren, ingesloten

Zes personen zijn opgespoord en aangehouden door de politie. Drie van hen, G.B. (25), A.B.(22) en R.V. (42) zijn politieambtenaren. Dit zestal wordt onder andere ervan verdacht seksuele misdrijven te hebben gepleegd met twee tiener meisjes. Deze twee tiener meisjes van respectievelijk 13 en 14 jaar oud, waren als vermist opgegeven bij de politie.

De burgers, R.B. (47), S.S. (23) en T.T. (20) zijn net als de politieambtenaren door de afdeling Kapitale Delicten na te zijn opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat de twee meisjes door de burger R.B. in huis waren genomen, waarna hij de meisjes tegen betaling, seks liet bedrijven met andere mannen. 

De ambtenaren van politie die in verzekering zijn gesteld behoren onder meer ook tot de klanten van R.B. Het is verwachtbaar dat meerdere personen in deze zaak zullen worden aangehouden. De afdeling Kapitale Delicten en Trafficking in Person zijn belast met het onderzoek, meldt de Politie Public Relations. 
………… (Star)


Lees verder

Bron: .com