27-jarige man aangehouden voor mishandeling en bedreiging buitenechtelijke vrouw

De 27-jarige F.A. is op 3 april door de politie van het bureau Corantijnpolder voor mishandeling aangehouden. De 29-jarige aangeefster R.S. deed op 14 februari de eerste aangifte van mishandeling tegen de verdachte. Ondanks zij vaker haar beklag tegen F.A. had gedaan, wenste zij echter geen strafrechtelijke vervolging tegen hem, maar dat hij ernstig door de politie werd aangesproken.
De jonge vrouw werd op 31 maart weer mishandeld door de man en stapte daarna weer naar de politie. Bij die gelegenheid verklaarde zij dat ze twee kinderen heeft met de verdachte en hij vaker bij haar thuis komt om geld te brengen voor de kinderen.
Toen hij op 31 maart geld voor de kinderen had gebracht, wendde hij zich weer tot haar en wilde het geld terug hebben. Hij beschuldigde haar ervan dat ze een andere man zou hebben en bedreigde haar, waardoor dit uitmondde in een handgemeen. De aangeefster heeft hierbij slagen in het gelaat en op haar hoofd moeten incasseren.
De verdachte F.A. werd direct opgespoord en op zijn woonadres in de Corantijnpolder aangehouden. Hij ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd en gaf aan dat hij het slachtoffer slechts heeft gestoten.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is F.A. in verzekering gesteld. De afdeling Huiselijk Geweld van Regio West is belast met het verdere onderzoek.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald