24-jarige bekent betrokkenheid in dood Mac Andrew

11/11/2020 19:41 – Van onze redactie

 
PARAMARIBO – Gompel S., 24 jaar, heeft bij zijn voorgeleiding bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan de dood van de 25-jarige Pascal Mac Andrew. De verdachte werd maandag door het Regio Bijstandsteam Paramaribo aangehouden. Hij is de vriend van de zestienjarige A.A., die eerder in verzekering was gesteld. Het tienermeisje had een kind van ongeveer één jaar met Mac Andrew.
Het slachtoffer werd op 5 november in de middag dood aangetroffen in een woning aan de Oude Charlesburgweg. Het ontzielde lichaam vertoonde een steekverwonding, waarbij een deel van een scherp voorwerp vast zat in zijn borst. Het vermoeden bestond direct bij de politie van Munder dat het slachtoffer om het leven was gebracht.
Initieel onderzoek bracht naar voren dat Mac Andrew door A.A., met wie hij een kind had, was neergestoken. Volgens haar dacht zij dat het om een inbreker ging die de woning was binnengedrongen. Aangezien het huis geen elektriciteit heeft en het pikdonker was, zwaaide het meisje met een scherp voorwerp in de richting van de onbekende man.
A.A. verklaarde dat zij door het slachtoffer werd gegrepen. Ze bracht hem toen een fatale steek in de borststreek toe. De tiener verliet vervolgens met haar baby de woning en meldde een buurtbewoner later op de dag dat er vermoedelijk een inbreker het huis was binnengedrongen. Bij onderzoek werd het levenloos lichaam van Mac Andrew in een plas bloed aangetroffen. De buurtbewoner schakelde de politie in en A.A. werd in verzekering gesteld. Vanwege haar jeugdige leeftijd is zij ondergebracht in het Opa Doelie Doorgangscentrum.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname