2251 personen gevaccineerd in Nickerie

In Nickerie zijn afgelopen weekend totaal 2551 personen gevaccineerd tegen Covid-19. Uit Coronie hebben 22 zorgmedewerkers een prikje gekregen. De vaccinatiecampagne is succesvol geweest. Bij de poli´s van de Regionale Gezondheidsdienst kunnen de mensen in Nickerie worden gevaccineerd.

Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport heeft samen met districtscommissaris Senrita Gobardhan, vrijdagmorgen het Libi Langa bill-board van de vaccinatiecampagne onthuld bij de openbare markt van Nickerie. Assembleelid Stephen Madsaleh (VHP) is ook gevaccineerd. Radha Ramjattan, coördinator van het Covid-team Nickerie, zegt dat het Nationaal Coördinatie Team Covid-vaccinatie samen met het MMC en RGD voor de mobilisatie heeft gezorgd. Verpleegkundigen, medici, sponsoren, vrijwilligers hebben hun bijdrage geleverd waardoor de activiteit een succes is geworden.

De 99-jarige Hariëtte Klaverweide is de oudste Surinamer die is gevaccineerd. Ze kreeg het vaccin toegediend tijdens de vaccinatiecampagne in Nickerie. Klaverweide geeft aan dat bescherming tegen het Covid-19-virus de belangrijkste reden is geweest om zich te laten vaccineren.
………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com