18-jarige vrouw steekt partner in rug

10/11/2020 17:08 – Van onze redactie

 
PARAMARIBO – Dayanara P., 18 jaar, is door de politie van Bureau Nieuwe Haven in verzekering gesteld wegens poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling. Zij heeft haar 25-jarige partner Romario T. in de rug verwond.
Zondag werd de man in zijn auto aangetroffen met steekverwondingen. Hij was niet aanspreekbaar toen hij met de ambulance werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Operatief ingrijpen blijkt noodzakelijk.
Onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer aan de Drambrandersgracht met een scherp voorwerp door Dayanara P. is verwond. Vervolgens stapte hij in wagen, waarna hij naar de binnenstad reed.
Dayanara P. heeft tegenover de politie verklaard dat Romario T. haar aan de Drambrandersgracht heeft geslagen. Dat zou de tweede keer zijn geweest. Ze heeft hem op een onbewaakt moment in zijn rug gestoken met een scherp voorwerp.
De tiener stapte na haar daad in een taxi, maar een burger reed de auto klem en vertelde de taxichauffeur wat de vrouw had gedaan. De verdachte werd ter plekke aangehouden door de politie.
Het scherp voorwerp had ze in een vuilniscontainer gegooid. Op haar aanwijzing werd het achterhaald door de politie. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van het Bureau Nieuwe Haven.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname