134 lockdownovertreders overgebracht naar Politieacademie

De politie had haar handen vol dit weekend. In totaal zijn 134 lockdownovertreders, waaronder 37 vrouwen, overgebracht naar de grote hal van de Politieacademie.Twee vrouwen en een man zijn vreselijk tekeergegaan met de politie, omdat zij het niet eens waren dat zij staande werden gehouden. Zij zijn afgevoerd naar de politiebureaus van Geyersvlijt en Keizerstraat.
De overgebrachte overtreders betroffen personen, die zich zonder enige reden op de openbare weg en in clubs bevonden. Verder is er een man voor overtreding van de Vuurwapenwet overgebracht naar het politiebureau Uitvlugt.
Daarnaast zijn er zeven voertuigen naar binnengebracht en zeventien voertuigen weggesleept van personen, die niet in het bezit zijn van een rijbewijs en anderen die hun voertuig onbeheerd achterlieten.
De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de COVID-19-maatregelen in acht te blijven nemen. In haar actie werd de politie ondersteund door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL).

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald