13-jarige bromfietser veroorzaakt aanrijding met dodelijke afloop

De 13-jarige S.R is de veroorzaker geweest van een dodelijke aanrijding in het district Nickerie. Bij een aanrijding tussen hem en een andere bromfietser in de Hariannaweg is de 46-jarige bromfietser Newradj Bihary overleden. Bihary reed met zijn bromfiets over de Hariannaweg toen hij werd aangereden door de 13-jarige bromfietser, die vanuit tegenovergestelde richting kwam.
Uit het politieonderzoek is gebleken, dat S.R. op de rijhelft van Bihary terechtkwam met als gevolg de aanrijding. De bromfietser Bihary raakte zodanig gewond dat hij ter plaatse overleed.
Het ontzielde lichaam van Bihary is in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) voor obductie in beslag genomen. De veroorzaker S.R. is ook gewond geraakt en heeft vermoedelijk een linker onderarm fractuur. Hij is ter verpleging opgenomen in het Mungra Streekziekenhuis in het district Nickerie.
Vanwege zijn leeftijd is S.R. nog niet bevoegd om een bromfiets te rijden op de openbare weg. Het politiedossier met betrekking tot deze aanrijding zal, voor verdere afhandeling, opgestuurd worden naar het OM.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald