Studenten zorgen voor overlast

PARAMARIBO — De buurtmanagers van het ressort Uitvlugt bijgestaan door leden van het surveillanceteam Duisburglaan hebben studenten tijdens vrije lesuren betrapt op alcohol en drugsgebruik en hazardspelen.
De politie reageerde maandag op een melding van concentratie van leerlingen van de omliggende scholen (Natin, Havo en STS 2) aan de Ramsoedhweg. Bij het zien van de politie lukte het enkelen om via een vluchtroute de plaats onopgemerkt te verlaten.
Er werden ook bromfietsen aangetroffen waarvan er geen bescheiden getoond konden worden. Deze werden door een sleepbedrijf naar de berging gebracht en zullen worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaren, zodra die de bescheiden kunnen overleggen.

ADVERTISEMENT

De politie doet wederom een beroep op de schoolleiding om andere maatregelen te treffen wanneer scholieren vrije lesuren hebben, aangezien het gebleken is dat zij tijdens die vrije lesuren strafbare handelingen plegen. Ook de ouders en of verzorgers worden gevraagd om te blijven praten met hun kinderen en hen te wijzen op de gevaren die er allemaal zijn of waarmee zij geconfronteerd kunnen worden.