SLM vlucht van woensdag uit Paramaribo naar donderdag

De vluchten op de Mid-Atlantische route vanuit Amsterdam naar Paramaribo worden door de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) woensdag hervat. De terugvlucht vanuit Paramaribo wordt niet meer woensdag maar donderdag uitgevoerd.

Aanvankelijk zou de vluchtuitvoering plaatsvinden door Airhub Airlines. Echter vanwege onvoorziene technische onderhoudswerkzaamheden aan het vliegtuig, kan het toestel niet meer worden ingezet. Om de operatie te garanderen heeft de SLM, GullivAir aangetrokken voor deze vlucht. Deze maatschappij heeft in het verleden ook vluchten uitgevoerd voor Surinam Airways. Vanwege een grotere  vervoerscapaciteit van GullivAir (326 passagiers) zal op deze vlucht in staat zijn meerdere gestrande passagiers te vervoeren.

Vanwege de wettelijk verplichte rusttijd voor het cabinepersoneel van GullivAir, zal de vlucht vanuit Paramaribo naar Amsterdam nu uitgevoerd worden op donderdag, meldt de SLM. De vertrektijd van PY994 is nu gesteld op donderdag om 05.00 uur ’s morgens. Aan passagiers wordt gevraagd zich tussen 00.00u – 03.00u aan te melden voor de incheck.