Samora is ready voor 2023

door Shanavon Arsomedjo
PARAMARIBO — De Surinaamse dancehall- en popzangeres Samota Souprayen is enthousiast voor dit nieuwe jaar en hoopt nog meer succes te boeken. Haar fans wil zij van harte bedanken voor hun support in 2022.
Ze heeft een heel inspirerend jaar achter de rug en start 2023 vol energie met het nummer ‘Never Thought’. Ze raakte geïnspireerd om dit lied neer te pennen door mensen die een relatiebreuk hebben meegemaakt.

ADVERTISEMENT

“Zij weet met haar frisse, vrolijke uitstraling en enthousiasme op het podium binnen no time ieders hart te stelen.”
Promotor Fabian Sijmor
De boodschap die zij meegeeft is dat als een relatie niet werkt, het beste is om het te laten voor wat het is en verder te gaan met leven. “A winsi a man e korkori yu, trap er niet in, want je weet beter!” geeft de zangeres aan. De muziek is verzorgd door Res Staudenmann en Kiromusic en het genre is Afropop.
Vleugels uitslaan
Als artiest is Samora heel tevreden met de gang van zaken. “Ik wil zeker nog verder touren dan alleen in Europa”, merkt ze op. De zangeres wil haar vleugels ook buiten Europa uitslaan. Verder wil zij meer ervaring opdoen op het gebied van muziek.
Samora staat open voor al het positieve dat op haar pad komt. Ze wil muziek continueren, maar weet dat het niet altijd gemakkelijk zal zijn. Haar advies aan opkomende artiesten is om te focussen op hun doelen. “Ga vooral 100 procent ervoor en laat niemand of geen enkele situatie je ontmoedigen.”
(lees verder onder de )
2022
De Surinaamse dancehall- en popzangeres blikt tevreden terug op vorig jaar. Zij ervoer 2022 als één van haar mooiste jaren. Ze beviel van een dochter en haar nummer ‘Precious’ heeft het heel goed gedaan.
Ook de release van haar nieuwe album, inclusief haar promotour, was een succes. De promotie verliep zo goed dat ze werd gevraagd op te treden tijdens festivals. Daardoor is haar netwerk verbreed. Met haar motto in het leven – ‘Life is the best teacher you can have’ – gaat ze onverslagen verder.
“Samora blijft consistent in wat ze doet”, prijst Fabian Sijmor van Promarman.com de artieste. De promotor meent dat de zangeres een fantastische stem heeft, vol vuur en energie. “Zij weet met haar frisse, vrolijke uitstraling en enthousiasme op het podium binnen no time ieders hart te stelen. Dat is niet vreemd, want Samora is vanaf jongsaf aan met muziek bezig en is gemaakt om op de planken te staan.”
[embedded content]