Sally ‘bost’ eigen tori’s

door Shanavon Arsomedjo
PARAMARIBO — Het was eigenlijk niet in de planning, maar als Sally The Rising Star een idee krijgt, gaat ze er alles aan doen om het uit te voeren. Dat was deze keer dus ook het geval. “Ik heb het besluit samen met mijn manager genomen toen wij vorig maand in Nederland n voor een optreden.” De theatermaker zal op 29 en 30 juni en 1 juli wederom op het podium van Theater Thalia staan. Deze keer niet met Sambel Trasie, maar met haar one woman show ‘A tori boss’.
‘A tori boss’ is voor Sally straattaal. Dit wordt vaak gezegd wanneer iets sensationeels of spannends is gebeurd. Volgens haar gebruiken vele Surinamers deze ‘taki’, zonder dat ze zich ervan bewust zijn. Zij gaat er dus op haar eigen manier invulling aan geven door in de drie uitverkochte shows tori’s te vertellen, welke op een komische manier worden gebracht. Deze tori’s gaat ze ondersteunen met zang en dans.

“Ook ga ik werken aan bepaalde veranderingen. Maar ik blijf nog steeds dezelfde Sally”

Deze one woman show, is haar tweede. Enkele jaren geleden maakte ze haar debuut met ‘Sally is boos’. Weer een eigen solo-optreden is voor de artiest ‘a dream come true’. Zij zegt steeds aan de kwaliteit te werken van zichzelf en de organisatie. En dat blijkt ook weer. “In Nederland heb ik veel geleerd en gezien en dat zal ik zeker meenemen. Ook ga ik werken aan bepaalde veranderingen. Maar ik blijf nog steeds dezelfde Sally.”
Na het incident van de laatste Sambel Trasie-theatervoorstelling heeft het management besloten om ook daar verbetering in te brengen door de kaarten te koppelen aan stoelnummers en rangen. “Op deze manier ben je verzekerd van een plek en kies je van waaruit je de show wil volgen.” Sally is er klaar voor. Zij zal deze drie dagen een strakke show van negentig minuten geven, zonder voorprogramma.