Rijbewijs en rijtoestemming dronken autobestuurder die brokken maakt in het verkeer ingevorderd

De politie van het bureau Zanderij heeft op zondag 6 november het rijbewijs en rijtoestemming van de vreemdeling Musari Kin Sing (51) ingevorderd.

Deze automobilist heeft onder invloed van alcohol deelgenomen aan het verkeer en geraakte met zijn terreinauto van de D.D. Bouterse Highway. Kin Sing kwam vanuit de richting van de Afobakkaweg gaande richting de Kennedyweg. Toen hij de kruising van de D.D. Bouterse Highway en de Kennedyweg naderde, vloog hij met zijn auto over de weg en kwam tot stilstand tegen een tent van een familie die daar woonachtig is. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, maar een papagaai van de bewoners is daarbij dodelijk aangereden. De materiële schade aan de tent is aanzienlijk. De automobilist kwam met de schrik vrij en vanwege zijn dusdanige dronkenschap, kon hij zich niet heugen wat er precies is gebeurd.

Kin Sing werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen de vreemdeling nuchter was, is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij heengezonden.

Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Rijbewijs en rijtoestemming dronken autobestuurder die brokken maakt in het verkeer ingevorderd Korps Politie Suriname.