RBTP houdt drie inbraakverdachten aan

De drie inbraakverdachten, Rodney B. (39), Vragen W. (37) en de 24-jarige Shaquil K. zijn in de avond van woensdag 15 juni door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op twee afzonderlijke locaties en wel te de Boerbuiten en te Uitvlugt aangehouden.

Dit drietal heeft zich vanaf het vorig jaar tot heden schuldig gemaakt aan het plegen van een reeks in het verzorgingsgebied van de politie van Regio Midden. Tijdens het onderzoek kwamen de drie verdachten in beeld, waarbij de verschillende eenheden werkten aan de opsporing en aanhouding van dit trio.

Bij de aanhouding zijn op hen aangetroffen en in beslag genomen 1 jachtgeweer met ingekorte loop, 1 revolver, 2 gas buks pistolen, 1 windbuks, breekwerktuigen en een aantal andere goederen die vermoedelijk bij de inbraken zijn buitgemaakt. Ook het voertuig waarmee de verdachten zich verplaatsten is in beslag genomen.

Samen met de in beslag genomen goederen zijn de drie verdachten overgedragen aan de recherche van Regio Midden die belast is met het onderzoek.

RBTP houdt drie inbraakverdachten aan Korps Politie Suriname.