Ramdin: ‘Men is vergeten dat dit land aan de grond zat’

Albert Ramdin, minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), zei in gesprek met een lokaal medium, blij te zijn, dat men door middel van vreedzame betoging zijn mening tracht te uiten. Echter is hij de mening toegedaan, dat de gemeenschap al gauw is vergeten, wat zij als regering heeft overgenomen. Volgens de bewindsman zat het land economisch aan de grond, maar kan nu worden gezegd dat wij goed op weg zijn. De minister zei dat er sprake is van economische groei, die reeds is bevestigd door buitenlandse organisaties. Ook de tegenslagen waarmee de regering te kampen had in de afgelopen twee jaar, mogen volgens Ramdin, niet vergeten worden. ‘’We hadden te kampen met Covid-19, overstromingen en het schuldenvraagstuk”, aldus de minister.
Ramdin ontkende verder dat er een breuk is in de regering. Volgens de minister zijn zaken die zich momenteel voordoen en waarmee de regering te kampen heeft, niets nieuws in de wereld. De bewindsman stelde, dat elk land zijn problemen heeft, echter ligt het aan de regeringsleiders hoe die aan te pakken.
De president heeft bevestigd dat in de komende periode, er reshuffelingen zullen plaatsvinden en bepaalde benoemingen, teruggedraaid zullen worden. Volgens hem was deze afspraak eerder gemaakt met de vicepresident. Tijdens de vorige reshuffeling vroeg de laatstgenoemde om meer tijd, gezien hij nog niet ready was. Het is nog niet bekend, welke ministers plaats zullen maken en door wie zij zullen worden vervangen.
The post Ramdin: ‘Men is vergeten dat dit land aan de grond zat’ .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname