Protest wordt grimmiger, demonstranten willen Kabinet bestormen

Het protest tegen het beleid van de regering-Santokhi neemt grimmige vormen aan. Bij het Kabinet van de President probeerden demonstranten zojuist het terrein van het Kabinet van de President op te gaan. Ze werden tegengehouden door de presidentiële beveiliging.
Er is een enorme mensenmassa op de been bij zowel het Kabinet van de President als op het Onafhankelijkheidsplein. De mensen zijn enorm verhit. Men scandeert “Weg met Chan!”
De demonstranten zijn enorm verhit. Men scandeert “Weg met Chan!” Foto: Suriname GoOntevreden burgers eisen dat de regering het volk informeert over tal van zaken waar er onduidelijkheid over is. Men is alle schandalen zat. Van de reçuzwendelzaak tot de verschillende functies die de first lady bekleedt en waarvoor de statuten van Staatsolie gewijzigd moesten worden.
De presidentiële beveiliging staat paraat om het Kabinet van de President te beschermen tegen eventuele invallen. Foto: Suriname GoEr is verder ook ontevredenheid over het benoemingenbeleid waarbij friends and family functies krijgen. Ook is men het zat dat beloftes niet worden nagekomen. Men is de almaar stijgende prijzen van producten in de winkels, benzine, nutsvoorzieningen en huishuur meer dan zat zijn.