‘President zorgt voor onstabiele samenleving’

Beleid Bouterse gewoon herhaald
De activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet, heeft gisteren in het programma Magazine 4 gesteld, het zielig en jammer te vinden, dat de samenleving het vertrouwen in de regering aan het afnemen is, omdat de mensen geloof hadden in de president. Pakittow vertelde dat de president meerdere malen zelf aangehaald heeft, de koers binnen 200 dagen omlaag te zullen brengen. “Na die 200 dagen vond Santokhi dat de regering nog wat tijd nodig heeft. Intussen zijn we twee jaar verder en we zien alleen maar dat het slechter gaat in het land”, aldus Pakittow.
Hij benadrukte dat de criminaliteit dagelijks aan het toenemen is, kinderen worden verkracht, de koopkracht daalt, ondernemers schrijven zich af bij de KKF en het nepotisme gaat gewoon door. “Er is onrust gecreëerd en dit komt omdat de president de samenleving heeft bedrogen. De president moet eigenlijk voor rust zorgen, hetgeen hij had beloofd, dat moet hij eigenlijk doen.”
Volgens Pakittow zorgt de president voor een onstabiele samenleving. Pakittow stelde dat de president tijdens de regering Bouterse oneens was met het beleid. ”Vandaag de dag doet de president hetzelfde. Er is volgens mij, als ik het goed heb USD 1 miljoen uitgegeven om naar Dubai te gaan. Weet u wat we allemaal met dat geld konden doen, maar er is volgens de president geen geld”, aldus Pakittow.
The post ‘President zorgt voor onstabiele samenleving’ .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname