Plein: ‘Ik ben niet in de uitvoering, ik ben slechts de vertegenwoordiger’

De politie-inspecteurs Raoul Hellings en Sergio Gentle zijn buiten functie gesteld, door de leiding van het Korps Politie Suriname. De parlementariër Ivanildo Plein, zei in een reactie daarop tegenover ., dat hij het jammer vindt, en dat zaken anders aangepakt zouden kunnen worden.
Plein zei dat hij gehoopt had, dat men andere modellen zou toepassen, zodat alles goed in orde kon komen. “Want als er jongeren in het systeem zijn, er altijd ouderen kunnen opstaan om de jongeren te begeleiden”, aldus Plein. Hij zei dat als de ene partij verhit is, de andere partij zijn hoofd koel dient te houden, zodat er rust komt”, aldus Plein. Volgens Plein, zullen er geen ontwikkelingen plaats kunnen vinden, als er geen rust is. Plein stelde, dat hij niet weet of het een goed besluit is tot schorsing over te gaan, want het gaat niet goed in het land.
Plein verklaarde, dat er ook veel armoede en criminaliteit in het land is, en dat de gezondheidszorg ook achteruit gaat. “Ik vind het jammer dat het zover moest komen, ik denk dat het een beetje anders had gekund, maar ja, ik ben niet in de uitvoering, ik ben slechts  volksvertegenwoordiger”, aldus Plein.
The post Plein: ‘Ik ben niet in de uitvoering, ik ben slechts de vertegenwoordiger’ .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname