Personeel SLM is tegen opheffing

De voorzitter van de bond bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), Marcia Clumper, heeft tegenover een medium gesteld, dat het personeel tegen de opheffing van het bedrijf is. Dit omdat ze volgens haar teveel hebben bijgedragen, om uiteindelijk toch het bedrijf ten onder te zien gaan. Volgens Clumper wordt er met man en macht gewerkt, het bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Vooral de schade die het bedrijf reeds heeft geleden, wordt volgens haar in kaart gebracht. Er wordt verder ook nagegaan, in hoeverre de zaken die zijn gebeurd, een rechtmatig karakter hadden aldus de bondsvoorzitster.
‘’De operatie mag niet stil komen te liggen, anders kunnen we de tent sluiten‘’, aldus Clumper. Volgens haar maken zij zulke situaties voor het eerst mee bij de SLM. Zij zegt verder dat corruptie hierbij een grote rol heeft gespeeld. ‘’Om de situatie van het bedrijf te verbeteren, vormt een uitdaging’’, aldus de bondsvoorzitter. ‘’Er moet nu ervoor worden gezorgd, dat de financiële middelen binnen komen, en daarom kunnen wij niet onderhandelen voor een nieuwe cao. Het personeel blijft maar inleveren, wat ook heel jammer is, maar nu is het alleen nog maar passen en meten‘’, aldus Clumper.
Volgens Clumper moet voorkomen worden, dat de politiek zich in de toekomst wederom en verder gaat bemoeien met het bedrijf. Volgens haar moet ook nagegaan worden of alle geruchten over het bedrijf, op waarheid berusten.
The post Personeel SLM is tegen opheffing .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname