NPS’er Patricia Etnel: “Tamara mi drape”

NPS-assembleelid Patricia Etnel is morgen aanwezig bij de protestacties. “Tamara mi drape! En laat het duidelijk zijn waarom! Niet om anderen te ondersteunen want wij allen die een hart hebben voor dit land voeren die strijd voor een beter Suriname als het nu is op straat, in het parlement of in een organisatie we doen het!”, schrijft de NPS’er op Facebook.
[embedded content]
Vandaag heeft de partij van Etnel, de NPS, getracht via een bemiddelingscommissie in dialoog te gaan met Organic Movement. Echter heeft Organic op haar Facebookpagina gemeld in dit stadium niet in dialoog te willen treden met de bemiddelingscommissie van de NPS.
Volgens de NSP hadden delen van Organic Movement het verzoek tot bemiddeling gedaan. De NPS heeft toen enkele vooraanstaande leden en geestelijken bereid gevonden om in de bemiddelingscommissie zitting te nemen.
De NPS zei eerder vandaag in een persbericht dat ze met heel veel zorgen de huidige ontwikkelingen in ons land volgt. De tegenstellingen worden met de dag groter, terwijl wij diverse problemen hebben die alleen met eensgezindheid opgelost kunnen worden, aldus de NPS.