Man schrijft voertuig buitenvrouw over op naam van zijn vrouw

De recherche van Regio Paramaribo heeft de 39-jarige verdachte Shaik R. aangehouden voor mishandeling, bedreiging en verduistering. De aangeefster T.D. heeft op 20 januari aangifte gedaan van deze gepleegde strafbare feiten bij de recherche van Regio Paramaribo.
Volgens de vrouw had ze ongeveer een jaar een liefdesrelatie met de verdachte Shaik. Vier maanden geleden vroeg de verdachte haar ten huwelijk, maar weigerde zijn verzoek. Vanaf dat moment werd T.D. door de man bedreigd en mishandeld.
De verdachte Shaik zette met geweld een vuistvuurwapen in haar mond. Ook haar sieraden, een lasmachine en een perceelkaart werden onder druk door de verdachte weggenomen. Verder nam hij het voertuig van T.D. weg, onder het mom dat hij deze naar een monteur zou brengen. De vrouw zag haar voertuig echter niet meer terug.
Na uitgewerkte informatie zijn het voertuig, de lasmachine en de perceelkaart teruggevonden bij één van de woningen van de verdachte in het ressort de Nieuwe Grond. Het vuistvuurwapen waarmee T.D. is bedreigd, is nog niet terecht.
De politie meldt dat de auto van de aangeefster al was overgeschreven op naam van de vrouw van de verdachte Shaik, waarmee hij reeds drie jaar is getrouwd. Op camerabeelden is te zien dat de moeder van de verdachte de gouden halsketting van T.D. aan had. De moeder van de verdachte gaf de politie te kennen dat zij de sieraden als cadeau heeft gekregen van haar zoon.
Na te zijn voorgeleid is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.